söndag 22 augusti 2010

Någon som kör Creaza med sina elever?

Jag var och såg en demonstration av Creaza i förra veckan. På grund av lite olika orsaker är jag lite tveksam till att köpa in det till våra gymnasieelever. Är det någon i kursen som har erfarenheter (positiva och ev. också negativa) av Creaza? Jag vore tacksam för feedback.

4 kommentarer:

  1. inte hört talas om det, men om du känner dig tveksam så kanske det inte är något för dig/er. det finns säkert bättre eller mer passande alternativ.

    SvaraRadera
  2. Det kan vara en idé att låta en mindre grupp elever testa det. Det finns ju även en bantad fri variant.

    SvaraRadera
  3. Creaza är helt klart ett av mina favoritverktyg som jag själv använder nästan dagligen. I Kungälv har verktyget används primärt inom grundskolan och det har helt klart varit det enskilda verktyg som under förra läsåret ökade IT-användningen mest i kommunen. Feedbacken från våra lärare och elever är att det är enkelt och roligt att använda. Gymnasiet har blivit introducerade till Creaza i förra veckan och jag fick mycket positiv feedback när jag körde en demo.

    SvaraRadera
  4. Tror faktiskt att vi har det inköpt på skolan men har aldrig använt det för jag fattar inte riktigt hur jag ska använda det i i mina ämnen

    SvaraRadera